Koffie met vlaai bij Ons Moe in Oploo

Uw belevenis begint met een heerlijke kop koffie of thee met vlaai. Lekker genieten en ontspannen vooraf aan lekker genieten en inspannen! U bepaalt zelf uw aankomsttijd, maar wij adviseren ergens tussen 10.00 11.00 uur bij uw gastheer e.o. gastvrouw aanwezig te zijn.

Na een goede uitleg over het gebruik van onze meerpersoonsfiets gaat u het beleven! U fietst gezellig kletsend met zn allen en echt samen een route met bezoekjes aan mooie natuurgebieden, gezellige dorpjes (met leuke terrasjes) en bijzondere bezienswaardigheden. Verschillende routes zijn er voorhanden... Aan u de keuze, het is immers uw dagje uit! Hoe uw dag er ook uit mag zien, waar u gestart bent, zult u ook weer eindigen; u bent vrij om uw dag bij uw gastheer e.o. gastvrouw af te sluiten.

N.B. wij adviseren een bezettingsgraad van minimaal 6 volwassenen !

Koffiehuus Ons Moe

Koffiehuus Ons Moe is gelegen in het hart van het brabantse dorp Oploo. Oploo is een karakteristiek dorp van de Gemeente Sint Anthonis en heeft mooie bezienswaardigheden zoals een watermolen en windmolen. Bijna elke zaterdag ochtend zorgt de molenaar ervoor dat er een molen draait. Diverse wandel- en fietsroutes lopen door en langs het dorp.In koffiehuus Ons Moe kun je genieten van een heerlijke kop koffie in diverse smaken. Vanaf de buitenzijde lijkt het een normaal koffiehuus, maar eenmaal binnen, beland je in een ruimte die 50 jaar terug gaat in de tijd. Daar kent gezelligheid geen tijd... zoals vroeger.

Koffiehuus Ons Moe
Grotestraat 10 A
5841 AB Oploo
Tel. 0485-383429
Mob. 06-12881122

Wilt u reserveren? klik dan hier